DuList IN

Vodimo vas na Roul & Doors u Revelinu!

Vodimo vas na Roul & Doors u Revelinu!

DuList u suradnji s Culture Clubom Revelin daruje dvoje čitatelja s po dvije ulaznice za nastup nizozemskog DJ dua Roul & Doors u Revelinu u petak, 29. kolovoza.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati poruku s naslovom ‘Roul & Doors’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbrži će svoje ulaznice moći preuzeti u Caffe baru B4 Revelin.

Nizozemski duo Roul and Doors poznat je po po svom melodičnom house stilu punom energije. DJ duo Roul & Doors karijeru započinju 2003. godine. Njihov talent i jedinstveni zvuk oduševljava diljem svijeta pa se ovaj dvojac može pohvaliti brojnim nastupima od Maroka, Egipta, Italije, Estonije, Rusije, Njemačke, Francuske, do Belgije i mnogih drugih.

Ovaj DJ duo, najpoznatiji po velikim hitovima kao što su Gita, Black Out, Forget i Elements. Nastupali su u najpoznatijim klubovima u Italiji, Dubaiju, Koreji i brojnim drugim. Roul and Doors žestoko su započeli i 2014 godinu jer je njihov track Follow The Sound ušao u top 10 Beatporta of progoressive House ljestvice.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist