DuList IN

Vodimo Vas na DJ Funkermana!

Vodimo Vas na DJ Funkermana!

CC Revelin i duList dvoje najbržih čitatelja daruju s po dvije ulaznice za nastup uglednog nizozemskog DJ-a Funkermana u četvrtak navečer! Potrebno je samo biti brz i na info@dulist.hr poslati e-mail s naslovom “Funkerman” i kontakt podacima.

DJ Funkerman će sve posjetitelje CC Revelina i ljubitelje elektronske glazbe razdrmati svojim daleko poznatim house setom.
 
Na svjetskoj glazbenoj sceni Funkerman je prisutan gotovo cijelo desetljeće, prva osvajanja vrhova top lista doživio je singlovima “Rule The Night” i “The One” 2005. godine, dok je pravi proboj dočekao 2007. suradnjom s još jednim skorim dubrovačkim gostom, Fedde Le Grandeom, u singlu “Wheels In Motion”.
 
Iste godine izašla su još dva singla, “Speed Up” i “3 Minutes To Explain” koje su poharali europske klubove, ali i pronašli svoje mjesto u reklamnim kampanjama.
 
Svoj moto najbolje je sažeo u naslovu albuma iz 2010. godine “House For All”, ali svoju svestranost itekako pokazuje remiksirajući artiste poput Red Hot Chili Peppersa, Sugababes i Moloko.
 

Ulaznice za nastup Funkermana u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 12. srpnja. Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na ticketpro.hr i gigstix.com.
 
Službena prodajna mjesta u Dubrovniku:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist