Crna kronika

VLASNICI PODEBLJIH DOSJEA Braća sa Zvekovice s ‘Dark weba’ naručivali drogu u Cavtat

VLASNICI PODEBLJIH DOSJEA Braća sa Zvekovice s 'Dark weba' naručivali drogu u Cavtat

Dubrovačka policija izvijestila je u ponedjeljak kako su uhitili dva muškarca koja su s ilegalnih Internet stranica bitcoinima kupili najmanje pola kilograma amfetamina, a neslužbeno se doznaje kako je riječ o dvojici braće s podebljim policijskim dosjeom.
Kako navode u svom priopćenju iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske oni su ”proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 44 i 40 godina osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama”.
U priopćenju se navodi kako je ”kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je 44-godišnjak, radi prodaje, putem ilegalnih internetskih stranica kupio najmanje 500 grama droge amfetamin za koju je dogovorio da se, u dvije odvojene pošiljke, dostavi na područje Cavtata. Droga je plaćena bitcoinima, a dostavljenu drogu preuzeo je 40-godišnjak koji je prilikom preuzimanja pošiljki zatečen od strane policijskih službenika”.
Prema neslužbenim informacijama riječ je o dvojici recidivista iz naselja Zvekovica pokraj Cavtata, koji su drogu naručivali s tzv. ‘Dark weba’, a dok je stariji otprije poznat policiji zbog kaznenih djela povezanih s drogom, mlađi je ranije evidentiran zbog droge, ali i drugih kaznenih djela kao i remećenja javnog reda i mira.

 

FOTO: Ilustracija

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist