Grad

Vlahušić žestoko počeo s kampanjom!

Vlahušić žestoko počeo s kampanjom!

Iako to nitko ne želi javno reći, sve stranke u Dubrovniku se intenzivno pripremaju za prijevremene izbore.

HDZ povlači svoje članove iz Nadzornih odbora i Upravnih vijeća kako bi pokazao da je izašao iz Dubrovačkog dogovora, drugi koriste treuntak pa se uključuju u kampanju protiv monetizacije autocesta, no predvodnik svega je ipak jedna osoba koja nema što izgubiti – gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić.

Kampanje na gotovs

Izdavanje časopisa Dubrovnik.hr kao pamfleta gradske uprave nije naišlo na preveliki odjek u javnosti. No Pred dvorom 1 su se dosjetili, kada građani neće doći Andru, Andro će doći njima, pa se tako nedavno Dubrovnik.hr mogao pronaći zajedno s letcima trgovačkih centara u poštanskim sandučićima diljem Grada. S naslovnicom Rastemo zajedno, čitatelju koji nam je poslao fotografiju ‘rasli su samo živci dok se rješavao neželjene pošte.’

Koje sve poteze je poduzeo gradonačelnik Vlahušić u zahuktavanju svoje kampanje pročitajte u tiskanom izdanju DuLista, koje je od srijede u prodaji.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist