Zanimljivosti

Vlahušić ponovno pao na ledu!

Vlahušić ponovno pao na ledu!

Klizalište je otvoreno! Za 20 kuna po satu Dubrovčani, posebno oni mlađi, i ove će godine moći uživati na klizalištu postavljenom u Gospinom polju.

No, nažalost zimski praznici u Dubrovnik su gotovi. Škola je počela jučer, 9. siječnja pa se s pravom može postaviti pitanje zašto se o tome nije vodilo računa kod ovogodišnjeg otvaranja klizališta? U ledenim radostima ipak najviše vole uživati upravo djeca školskih uzrasta, a to bi i gradskoj upravi trebalo biti na pameti.

Klizalište je otvorio dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, koji je u Gospino polje stigao sa suradnicima.Već  tradicionalno okušao se gradonačelnik u klizanju, a ponovno mu se, kao i lani, 'omaknula' greška. Opet je osjetio kako je to pasti – na led. Podnio je to sa smješkom na licu!

Ove godine površina leda je povećana, istaknuli su iz Grada Dubrovnika, i to na 450 m2, a klizalište će svaki dan biti otvoreno od 9 do 22 sata.

Iz bogatog programa izdvaja se okupljanje prvog dubrovačkog hokejaškog kluba „Čaglji“ te njihovih navijačica Cool Girlsica, a u planu je i turnir za mlađe kadete na kojima će nastupiti profesionalni hrvatski hokejaški klubovi.

Očekuje se i održavanje turnira hokejaških veterana iz cijele regije, kao i revije umjetničkog klizanja. Sat vremena klizanja košta 20 kuna, klizači se na ledu mijenjaju svaki puni sat, a klizalište će ostati otvoreno do početka ožujka.

 

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist