DuList IN

VJEŽBANJEM DO ZDRAVLJA Pokreni se uz Dariju, Ivana i Renatu!

VJEŽBANJEM DO ZDRAVLJA Pokreni se uz Dariju, Ivana i Renatu!

Kineziolog Ivan Antunović u društvu ambasadorica i voditeljica projekta ‘Pokreni se’ Darije Mikulandre i Renate Sopek kreće na ljetnu turnjeru po Hrvatskoj.

Riječ je o projektu ‘Pokreni se’, koji će u idućih pet mjeseci, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nuditi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Partneri i pokrovitelji projekta trud vježbača nagradit će poklonima koji će im pomoći u vježbanju i higijeni.

Turneja kreće ove subote, 23 svibnja u Puli zajedničkim kružnim treningom, a nastavlja se u Dubrovniku 24. lipnja, Zadru 18. srpnja, Vukovaru 18. kolovoza te Zagrebu 12 rujna.

– Iznimno mi je drago što sam već drugu godinu zaredom dio tima projekta Pokreni se. Zbog brzog tempa života i poražavajućih statistika kad je pretilost u pitanju, aktivan način života je neophodan kako bismo očuvali zdravlje. Pokreni se potiče ljude svih generacija na rekreaciju i promjenu životnih navika na bolje. Drago mi je što smo pokrenuli cijelu Hrvatsku! – izjavila je ambasadorica Renata Sopek ususret prvom zajedničkom vježbanju.

– Odrasla sam u sportskoj obitelji. Kao dijete često sam sjedila na klupi sa igračima za vrijeme nogometnih utakmica, jer mi je tata bio trener. Usadio je u mene ljubav prema sportu te sam se već u školi počela baviti rukometom, košarkom i odbojkom. Danas vježbam povremeno, skijam, jedrim i puno se krećem. Volim sve sportske izazove i spremna sam ih prihvatiti pa se tako veselim i ovogodišnjem vježbanju s mojim Dubrovčanima uz projekt Pokreni se! – otkrila je Darija Mikulandra Žanetić, ambasadorica projekta i producentica kazališnog festivala Midsummer Scene koji se krajem lipnja održava u Dubrovniku.

Prijavite se za vježbanje putem službene web stranice projekta ‘Pokreni se’.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist