Politika

Vjeruje li Vlahušić u ono što govori?

Vjeruje li Vlahušić u ono što govori?

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić ima svoju računicu oko poskupljenja cijena Libertasovih pokaznih karata.

Ne samo da dubrovačkim obiteljima tim poskupljenjem neće porasti troškovi života, već dapače smanjit će se jer će po djetetu plaćati 30 kuna manje, a mjesečno će imati veću plaću za 100 ili 50 kuna.

– Što će građani dobiti nakon novih cijena Libertasa? Svaka dubrovačka obitelj plaćat će 50 umjesto 80 kuna pokaz za dijete, svaki umirovljenik će umjesto 70 kuna pokaz plaćati 50 kuna. Ljudima starijima od 65 godina pokaz ostaje besplatan, jednako kao i socijalno ugroženi i humanitarne udruge, a ljudi koji koriste radnički pokaz iamt će plaću veću za 100 kuna (ako ne kupuju pokaz), odnosno za 50 kuna (ako kupuju pokaz) – objasnio je svoju računicu gradonačelnik, jer radno zaposlenima poslodavac osigurava prijevoz na način da im plaća cijenu karte ili pokaz.

Potom je krenuo u objašnjavanje projekta 'uz pokaz sve po 10 kuna', no na kraju nije mogao nastaviti od smijeha. Time je nametnuo pitanje – vjeruje li sam u ono što govori.

– Zbilja je fantastično kad se gradonačelnik sam sebi smije – konstatirala je Dubravka Marunčić, koja je gradonačelnika i pitala o povećanju cijena Libertasovih karata.
– Koji je razlog da dodatno osiromašujete naše sugrađane. Time odstupate od predizbornog obećanja kako će javni prijevoz biti besplatan -pitala je gradonačelnika Marunčić.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist