Zanimljivosti

VIKEND ZA ANTU Điravanje glassboatovima i polupodmornicama

VIKEND ZA ANTU Điravanje glassboatovima i polupodmornicama

Plovidbe sa dva glass boata i dvije polupodmornice, gdje u svakom plovilu postoji kapacitet od 12 osoba, vožnje od trideset minuta, a sve to svako uru vremena iz Porta – od ovog se sastoji cjelodnevna akcija za našeg malog sugrađanina Antu Jovića!

Karte se do 23 sata, kad je posljednja vožnja, mogu kupiti na prodajnim mjestima tvrtke SCRIPTUS u staroj gradskoj luci i na prodajnom mjestu ispod volta na ulazu u staru gradsku luku, a cijena im je 50 kuna. Akciju za Antu uljepšat će i KUD ‘Sveti Juraj’ s Osojnika i u subotu i u nedjelju.

Inače, vožnje kreću iz starog porta, uz obalu Lokruma sa unutarnje strane i povratak je uz obalu ispred Excelsiora preko plaže Banje natrag u luku.

Sav prihod od ove akcije će biti uplaćen na račun Ante Jovića, dječaka iz Mokošice, koji od rođenja boluje od spazam tetrapareze, nepokretan je i potpuno ovisan o drugoj osobi. Već je prevalio dobar put do svog cilja – samostalno hodati. Omogućimo mu da taj put dovrši i stane na svoje noge. Hvala Vam! – kažu Antini prijatelji, te organizatori akcije, SCRIPTUS Mokošica.

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist