Grad

Vido Bogdanović kandidat HSS za gradonačelnika

Vido Bogdanović kandidat HSS za gradonačelnika

Bivši dubrovački gradonačelnik Vido Bogdanović kandidat je HSS-a za gradonačelnika Dubrovnika na predstojećim lokalnim izborima, objavljeno je u ponedjeljak na Facebook stranici te stranke.
”Objavljuje se kandidatura Vida Bogdanovića, HSS-ovog kandidata za mjesto gradonačelnika Dubrovnika. Jedan od kandidata za zamjenika gradonačelnika bit će Niko Pavlović”, navodi se u kratkoj objavi na službenoj stranici gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke.
Vido Bogdanović već je bio gradonačelnik Dubrovnika, a na toj funkciji je bio od 1997. do 2001. godine kada je poražen od HDZ-ove Dubravke Šuice.
Njegov zamjenik Nikola Pavlović umirovljeni je pročelnik za financije Grada Dubrovnika koji je dva puta obavljao dužnost povjerenika Vlade RH za Dubrovnik.
Osim Bogdanovića, svoje kandidature već su ranije istaknuli HDZ-ov Mato Franković, SDP-ova Tatjana Šimac Bonačić, Mostov Maro Kristić, nestranačka kandidatkinja Dubrovačkog demoktarskog sabora Terezina Orlić, HNS-ov Valentin Dujmović, te Željko Raguž ispred Dubrovačke stranke.

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist