Zanimljivosti

VIDEO/NEW EUROPE MARKET ‘Agent DiNozzo’ stigao u Dubrovnik

VIDEO/NEW EUROPE MARKET 'Agent DiNozzo' stigao u Dubrovnik

Holivudski glumac Michael Weatherly stigao je u Dubrovnik povodom događaja ‘New Europe Market’, a na temelju objavljenog videa na službenoj stranici ovoga događaja, možemo vidjeti kako je Michael osjetio čari Dubrovnika.

New Europe Market okuplja profesionalce iz TV industrije, a održat će se od 12. do 15. lipnja u hotelu Palace. Tako će gosti večeras na svečanom otvaranju moći prisustvovati razgovoru s Michaelom Weatherlyjem uz zalazak sunca i Pickbox piće dobrodošlice s početkom u 20.30 sati.

Weatherly je već izrazio oduševljenje Hrvatskom kao divnom zemljom te kako se veseli ‘dijeljenju iskustva na Bullu u prelijepom Dubrovniku’.

Inače, Michael Weatherly je televizijskoj publici poznat po seriji Navy CIS u kojoj je glumio agenta Tonyja DiNozzu od 2003. do 2016. godine. Weatherly je još glumio u SF seriji Anđeo tame (Dark Angel) te se pojavljivao u serijama Loving, Significant Others i Jesse. Glumio je i u filmovima Charlie Valentine, Trigger Happy, Posljednji dani diska (The Last Days of Disco), The Specials, Venus and Mars i Agent pod stresom (Gun Shy).

Godine 2016. Weatherly je policijsku stanicu zamijenio sa sudnicom u vrlo gledanoj drami Bull koja je inspirirana ranom karijerom poznatog psihologa dr. Phila McGrawa koji se proslavio na Oprah Showu.

Weatherly je rođen u New Yorku, a trenutno sa suprugom i dvoje djece živi između Los Angelesa i New Yorka.

 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist