Grad

VIDEO/FOTO Slavi se uz pjesmu, bengalke, brašno…

Kraj škole maturanti pomorska

Dubrovački maturanti danas po školama i ulicama grada slave završetak svog srednjoškolskog obrazovanja.

Slavlje je započelo već u jutarnjim satima, a kao i uvijek, najglasnije je pred Pomorsko-tehničkom školom gdje su maturanti slavili uz glasnu glazbu, paljenje bengalki i petardi, bacanje brašna i prskanje iz vatrogasnih aparata… Sve pod budnim okom policije.

Oko podne očekuje se i povorka uz policijsku pratnju koja će se kretati na ruti od Pomorske škole, preko Vojnovića, Ilijine glavice, ulica Zagrebačke i Petra Krešimira IV do Gimnazije na Pločama.

Policija već od ranih jutarnjih sati pojačano nadzire mjesta okupljanja maturanata, posebno u zonama škola te na svim javnim mjestima i poznatim okupljalištima mladih kako bi ova proslava prošla bez narušavanja javnog reda, bez oštećenja tuđe imovine i drugih oblika nedoličnog ponašanja pojedinaca.

– Vjerujući da će se poštivati pravila ponašanja, posebno u prometu, svim maturantima i njihovim roditeljima čestitamo uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja, uz želju da odgovornim ponašanjem doprinesu da njihov dan protekne bez ugrožavanja njihove osobne sigurnosti i sigurnosti drugih građana – poručili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist