DuList IN

VIDEO/FOTO Šarenilo maškara na ljetnom karnevalu u Cavtatu

VIDEO/FOTO Šarenilo maškara na ljetnom karnevalu u Cavtatu

Počeo je Cavtatski karneval! Bogatim programom u organizaciji TZ Općine Konavle te udruga Dominali i Mame Cavtat šarene i vesele maškare zavladale su Cavtatom u subotu navečer.

U ludoj atmosferi uživali su i domaći i stranci, a maškarana povorka predvođena Cavtatskom glazbom i Cavtatskim mažoretkama s brojnim maškaranim skupinama prodefilirala je rivom.

Maškarane grupe predstavile su se na pozornici ispred crkve svetog Nikole, nakon čega je uslijedio zabavni program uz grupu Teatar i druge izvođače na nekoliko različitih pozornica.

Međutim, karneval ne staje u subotu. Ni nedjelja nije manje bogata programom, jer nas očekuje Mali karneval, s početkom u 21 sat.

Maškarana povorka predvođena Cavtatskom glazbom i Cavtatskim mažoretkama prolazi cavtatskom rivom i dolazi na ljetnu pozornicu, nakon čega slijedi glazbeni program za djecu uz glazbeni sastav ZVUCI JADRANA i djece sa Malog Karnevalfesta i mađioničarsku predstavu za djecu nazvalu Svijet čarolije. Performeri i ulični zabavljači zabavit će posjetitelji i ovu večer.

U 23.30 službeno se zatvara Cavtatski ljetni karneval uz vatromet u cavtatskoj luci.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist