Natrag
20.10.2017 23:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/FOTO Šarenilo maškara na ljetnom karnevalu u Cavtatu

5.7.2015 @ 0:44 Dulist dulist IN
54;54

Podijelite:

Počeo je Cavtatski karneval! Bogatim programom u organizaciji TZ Općine Konavle te udruga Dominali i Mame Cavtat šarene i vesele maškare zavladale su Cavtatom u subotu navečer.

U ludoj atmosferi uživali su i domaći i stranci, a maškarana povorka predvođena Cavtatskom glazbom i Cavtatskim mažoretkama s brojnim maškaranim skupinama prodefilirala je rivom.

Maškarane grupe predstavile su se na pozornici ispred crkve svetog Nikole, nakon čega je uslijedio zabavni program uz grupu Teatar i druge izvođače na nekoliko različitih pozornica.

Međutim, karneval ne staje u subotu. Ni nedjelja nije manje bogata programom, jer nas očekuje Mali karneval, s početkom u 21 sat.

Maškarana povorka predvođena Cavtatskom glazbom i Cavtatskim mažoretkama prolazi cavtatskom rivom i dolazi na ljetnu pozornicu, nakon čega slijedi glazbeni program za djecu uz glazbeni sastav ZVUCI JADRANA i djece sa Malog Karnevalfesta i mađioničarsku predstavu za djecu nazvalu Svijet čarolije. Performeri i ulični zabavljači zabavit će posjetitelji i ovu večer.

U 23.30 službeno se zatvara Cavtatski ljetni karneval uz vatromet u cavtatskoj luci.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana