Kultura

VIDEO/FOTO Max, Saša i Markos sjajnim koncertom u Dvoru zatvorili ‘Sentimento’

VIDEO/FOTO Max, Saša i Markos sjajnim koncertom u Dvoru zatvorili 'Sentimento'

Povodom Svjetskog dana glazbe tri priznata hrvatska tenora Max Hozić, Saša Jakelić i domaćin Stijepo Gleđ Markos priredili su Dubrovčanima i njihovim gostima nezaboravni koncert ‘Najljepše pjesme svih vremena’ u utorak navečer u Kneževom Dvoru u sklopu ‘Festivala Sentimento 2017.’.

Na repertoaru rasprodanog završnog dobrotvornog koncerta su se našli najpoznatiji evergreeni, filmska glazba, poznati hitovi, kancone, arije, koje su tri hrvatska tenora izvela u pratnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra i pod ravnanjem Marije Ramljak.

Kao posebni gosti večeri nastupili su dvanaestogodišnji Frano Živković, gitaristički virtuoz i glazbeno čudo od djeteta koji nastupa s najboljim svjetskim akustičnim gitaristom Tommy Emanuelom, kao i najtalentiranija sudionica glazbenih radionica festivala Sentimento, štićenica Centra za rehabilitaciju Josipovac Selma Čizmo.

Svi prihodi od ulaznica kao i dobrovoljni prilozi namijenjeni su za glazbenu rehabilitaciju najranjivijih skupina Dubrovačko-neretvanske županije u projektu ‘Unison World’.

Pročitajte još

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist

Dubrovački muzeji pozivaju na radionice izrade i ukrašavanja keramike

Dulist

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist