Natrag
25.9.2017 08:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO/FOTO 100.000 kuna u rukama PGM Raguse!

2.10.2015 @ 0:53 Baldo Marunčić Sport
30;30

Podijelite:

PGM Ragusa osvojila je malonogometni turnir na male bare ‘Libertas Kup 2015.’ i iz Uvale Lapad odnijela jack pot od 100.000 kuna nakon što je u finalu s 4:2 bila bolja od ekipe Bony Pony Kaštela. Poraženim finalistima pripalo je ‘utješnih’ 50.000 kuna.

PGM Ragusa bolje je otvorila finalni meč te s dva gola najboljeg igrača turnira Dražena Čavara te jednim Armanda Kajfeša povela 3:0. Najbolji strijelac turnira Toni Legčević zatim zabija za 3:1, a njegova momčad potom u nekoliko minuta pogađa čak tri vratnice! Nesmotrenost Kaštelana kažnjava Armando Kajfeš svojim drugim pogotkom, a potom Bony Pony pogađa još jednu vratnicu. Iako su vrlo brzo uspjeli zabiti svoj drugi gol (strijelac je bio Božo Duvnjak), Kaštelani ipak nisu uspjeli unijeti malo drame u samu završnicu. Finale su na visokoj razini odsudili Neven Tomičić i Bartul Vukojević, a posebnu nagradu za Fair Play dobila je ekipa Caffe Bar T-Rex.

U meču za broncu i 20.000 kuna Taj Mahal je tek nakon penala bio bolji od Frendyja, kojem je tako pripalo 10.000 kuna. U ‘regularnom’ dijelu bilo je 1:1 (zabijali su Hasan Kacić za Taj Mahal i Ismail Hamdadoui za Frendy), dok su na penale pogodili Kacić i Vezilić, a promašili Orville i Hamdadoui.

Inače, kako je tijekom turnira održana humanitarna akcija prikupljanja sredstava za pomoć našem sugrađaninu Predragu Kasumoviću u kupnji zimskih električnih kolica, kao i aukcija vrijednih sportskih memorabilija u večeri finala, vrijedi pohvaliti organizatore koji su Predragu predali ček na čak 150.000 kuna!

Finale:
PGM Ragusa – Bony Pony Kaštela 4:2 (2:0)
PGM Ragusa: Armando Kajfeš, Dražen Čavar, Vladimir Džombić, Darko Milanović, Mihajlo Trnjak, Đorđe Kaurin, Vico Miljan
Bony Pony Kaštela: Vihor Stipoljev, Toni Kovačević, Toni Legčević, Božo Duvnjak, Krešimir Vranješ, Ante Radman, Matija Babić, Mate Musulin, Ante Cvitanović
Strijelci: 1:0 Dražen Čavar; 2:0
Dražen Čavar; 3:0 Armando Kajfeš; 3:1 Toni Legčević; 4:1 Armando Kajfeš; 4:2 Božo Duvnjak

Utakmica za 3. mjesto:
Taj Mahal – Frendy 1:1 (1:1) – penali 3:1
Taj Mahal: Denis Kočić, Ahmet Brković, Denis Hasanović, Mato Vezilić, Hasan Kacić, Duje Špalj, Nikola Tomičić, Joško Atijas
Frendy: Mateo Saulan, El-Adel Sofian, Denis Sarić, Marko Kuraja, Rafael Spajić, Stoc Orville Edgar, Ismail Hamdadoui, Miho Rešetar, Edward van Gils
Strijelci: 1:0 Hasan Kacić; 1:1 Ismail Hamdadoui

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana