Aktualno

VIDEO Tko su zvijezde Pemo TV reklame?

VIDEO Tko su zvijezde Pemo TV reklame?

PEMO, vodeći dubrovački maloprodajni lanac, započeo je s emitiranjem TV reklame ’20 godina po Vašem gustu’, u kojoj glavnu ulogu ima dubrovačka obitelj Prkoča.

Reklama započinje s kadrovima PEMO kamiona na Mostu dr Franja Tuđmana, koji svakodnevno prevale nekoliko tisuća kilometara, kako bi svoje kupce opskrbili najboljim namirnicama, izvorne hrvatske kvalitete.

U PEMO Hipermarketu u Vukovarskoj 26, obitelj Prkoča kupuje tjednu zalihu namirnica. Odmah po dolasku u PEMO centar Greta i Brigita radosno odlaze u Čaroliju, dječju igraonicu i rođendaonicu, koja je smještena u PEMO centru na trećem katu. Čarolija, čarobni svijet dječje igre i zabave omiljeno je mjesto Grete i Brigite, veselih petogodišnjakinja. Rado sudjeluju u raznim ak-tivnostima bilo da je riječ o pravljenju lutkica na kuhači, učenju zemljopisa, engleskog jezika ili naprosto dječjoj igri.

Mauro, radije pomaže roditeljima u tjednoj nabavi namirnica. U PEMO hipermarketu obitelj Prkoča osjeća se kao kod kuće. S obzirom da godinama kupuju upravo u ovom PEMO hipermarketu točno znaju gdje se nalaze njihove najomiljenije namirnice, tako da je kupnja zapravo ugodna šetnja u divnom ambijentu PEMO hipermarketa. Svako malo zastanu i rado popričaju s trgovcima. Kupnja mesa, svojevrsni, je ritual u kojem glavnu riječ ima muški dio obitelji Prkoča: tata Ivica i Mauro. Od svog omiljenog mesara uvijek dobiju preporuku za najbolje komade mesa, a redovito se nađe i neka zgodna šala koja sve razveseli. Voće i povrće uvijek kupuju u PEMO hipermarketu, jer je uvijek fino i svježe uz najbolju ponudu u gradu. Nova PEMO pekarnica omiljeni je kutak svih kupaca, a obitelj Prkoča uvijek bira tople, slatke štrudele i lijepe mirisne krafene. PEMO gastro odjel, nova je vrijednost hipermaketa, na kojem obitelj Prkoča uvijek nađe nešto za sebe. Tako, Marija, gotovo uvijek bira kus kus i punjene balančane, Ivica crni rižot i salatu od hobotnice, a klinci obožavaju piletinu i vruće krumpiriće.
Osim toga, biraju i omiljene robne marke poput: YEST, mesnih prerađevina, SMIJEŠAK čokolade i kekse i TO JE TO, tjestenine i kavu. Susret s blagajnicama, koje su poznate po brzini i spretnosti, uvijek je srdačan. Prije plaćanja računa, Marija pokazuje svoju PEMO karticu, na kojoj vrijedno skuplja bodove i ostvaruje pogodnosti kod svake kupnje, a svaka tri mjeseca dobije popust na kupnju, čime PEMO nagrađuje svoje vjerne kupce.

Osim obitelji Prkoča, zvijezde ove TV reklame su i svi trgovci PEMO hipermarketa, vozači kamiona, djelatnici iz logistike, skladišta i svi koji su na bilo koji način pomogli u stvaranju ove lijepe TV priče.

Marija Prkoča ističe kako je PEMO, maloprodajni trgovački lanac, uvijek njihov prvi izbor, i upravo po njihovom gustu, prvenstveno zbog izvrsne kvalitete proizvoda i izuzetno ljubaznih trgovaca, koji su im uvijek na usluzi.
‘Snimanje PEMO TV reklame bilo nam je izuzetno veselo i zabavno, iako nam je to bilo prvo takvo iskustvo, a tome su se najviše veselila naša djeca Mauro, Brigita i Greta.’

Tea Poluta iz marketing odjela PEMO ističe kako su se odlučili na angažman stvarnih vjernih kupaca kao što je obitelj Prkoča i trgovce PEMO centra: Pericu, Karolinu, Gorana, Sanju, Ivanu, Vedrana i Andrijanu koje njihovi kupci imaju prilike vidjeti svaki dan u njihovom hipermarketu. “Željeli smo upravo istaknuti vrijednosti naše kompanije, a to su naši vrijedni djelatnici i vjerni kupci koji tvore uspješan spoj već punih 20 godina.

PROMO

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist