Zanimljivosti

VIDEO: “Pokrijmo im kuću srcima”

VIDEO: "Pokrijmo im kuću srcima"

Projekt „Dva skalina i prijatelji“ i humanitarna akcija „Pokrijmo im kuću srcima“, pokrenuti s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju kuće i rehabilitacijskog centra udruge „Dva skalina“ dobio je svoj vizualni izgled u obliku najavnog promotivnog spota.

Podsjetimo, veliki humanitarni koncert na kojem će nastupiti estradne zvijezde Jelena Rozga, Halid Bešlić, Jasmin Stavros i Jole održat će se 16. studenoga od 20.30 sati u sportskoj dvorani Gospino polje, a u suradnji s Robertom Zuberom s HRT-a bit će izravno prenošen na Prvom programu HTV-a.

Također će biti uspostavljen i call centar s humanitarnim brojem 060 9008, pozivom na koji će se moći donirati 6,15 kuna (PDV uključen u cijenu).

Taj broj je za potrebe akcije aktivan od 17. listopada, kako bi se cijeloj državi pružila prilika da se upozna s akcijom izgradnje kuće i rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama, kronično oboljelu djecu, djecu s Downovim sindromom i za svu djecu Dubrovačko-neretvanske županije kojoj je potrebna rehabilitacijska pomoć.

Svoj doprinos svi ljudi dobre volje mogu dati i na broj žiro računa udruge „Dva skalina“ 2407000-11003050365, s naznakom „Za kuću“.

http://www.youtube.com/watch?v=Nx6PJPBhHac&feature=youtu.be

Pročitajte još

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist