DuList IN

VIDEO Pogledajte spot za ‘Papučara’, prvi singl Vedrana LJubenka

VIDEO Pogledajte spot za 'Papučara', prvi singl Vedrana LJubenka

Spot za prvi singl Vedrana Ljubenka ‘Papučar’ prikazan je danas premijerno na CMC-u, a dostupan je na pjevačevom službenom kanalu.

-Ljudovi moji,evo ga napokon i videospot je tu.Hvala svima koji su radili na pjesmi počevši od mog frenda koji ju je napisao,do Universal Music Hrvatska koji je prepoznao potencijal pjesme,do deciBel Studio koji su zaslužni za produkciju.No to ne bi bilo to bez odlično osmišljene radnje Milana Latkovića i odlične glume Josipe Baliban,te Andree Mladinić.Hvala vam svima na pomoći da ovu pjesmu prikažem kako ona zaslužuje biti prikazana,a veliko hvala i vama koji me pratite i slušate,živjeli!!:)) Vaš papučar – napisao je na svom Facebook profilu.

Inače, Ljubenko je posto poznat široj javnosti nastupom u hrvatskoj inačici ‘The Voice-a’. On je tako prošao pet emisija audicija, tri emisije dvoboja, dvije emisije nokauta i još tri emisije uživo i nastupao u finalu s Ružom Janjiš, Edgarom Rupenom te Alenom Đurasom.

Nakon završenog glasanja Ljubenko je bio četvrti, Alen Đuras treći, Edgar Rupena drugi, a Ruža Janjiš prva no njegov nastup zakačio je pažnju hrvatskih glazbenih producenata.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist