DuList IN

VIDEO Maksim Mrvica otvara Lokrumske večeri, Stefan Milenković poziva na ples!

VIDEO Maksim Mrvica otvara Lokrumske večeri, Stefan Milenković poziva na ples!

Sve je spremno za početak jedinstvene glazbene manifestacije Lokrumske večeri – glazba kraj mora, koja po prvi put otvara svoja vrata 21. srpnja na Lokrumu, a trajat će u dva ciklusa, od 21. do 23. srpnja te s programom nastaviti od 15. do 17. kolovoza.

U utorak, 21. srpnja, Lokrumske večeri otvara pijanistički genij Maksim Mrvica u pratnji svog benda, a dan nakon njega svoj će koncert održati Tri dive – neponovljive Gabi Novak, Tereza Kesovija i Radojka Šverko. Treće večeri, 23. srpnja, publika će imati jedinstvenu priliku doživjeti virtuoznog violinista Stefana Milenkovića koji predstavlja svoj Tango Compás project i poziva na ples!

– Za mene je tango strast, ali i način života: elegancija, žar, razmjena energije, muzika, pokret… U tangu je ezoterična, energetska komunikacija između ljudskih bića dovedena do nevjerojatnih visina – a ja osobno mislim da kroz upoznavanje tanga kao plesa veoma brzo shvatite i da ste bolje upoznali sami sebe. Prenijeti sve to publici na otvorenoj sceni na čarobnom Lokrumu biti će poseban izazov za moje sjajne kolege – harmonikaša Marka Hatlaka, pijanista Marka Črnčeca te basista Luku Hermana Gaisera, kao i za pjevačicu Anu Bezjak! Dame neka ponesu cipelice za tango jer nije isključeno da će bar jedna među njima imati šansu zaplesati sa mnom i upoznati me kao pasioniranog tanguerosa – kazao je ususret koncertu na Lokrumu Milenković, koji, saznajemo od njegovog managementa, ne propušta priliku da zaista zapleše tango na svojim koncertima, pa njegov poziv potencijalnim plesnim partnericama svakako valja shvatiti ozbiljno!

Početak svih koncerata predviđen je za 21,30 sati. Ulaznice za ove tri koncertne večeri iz prvog ciklusa Lokrumske večeri – glazba kraj mora dostupne su u online prodaji u sustavu Eventima i na prodajnim mjestima u sustavu eventima, a uz to u uredu Rezervata Lokrum u Dubrovniku, u Lugarevoj kući na Lokrumu te na prodajnom punktu Rezervata Lokrum na Peskariji.

Cijene ulaznica za koncert Maksima Mrvice iznose 250,00 kn za VIP sjedenje i 230,00 kn za slobodno sjedenje, za koncert Tri dive 190,00 kn, odnosno 170,00 kn te za Stefana Milenkovića i Tango Compás project 250,00 kn, odnosno 230,00 kn. U cijenu ulaznica uključen je brodski transfer do Lokruma.

Sve koncerte u sklopu programa Lokrumske večeri – glazba kraj mora producira Tomislav Kašljević i tvrtka Depromo Event, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i Javnom ustanovom Rezervata Lokrum, a posebna atmosfera otoka Lokrum, pažljivo birani vrhunski izvođači i ljepota ljetnih dubrovačkih noći najbolje su jamstvo doživljaja za pamćenje kojeg će svim ljubiteljima vrhunske glazbe ponuditi manifestacija Lokrumske večeri – glazba kraj mora.

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgleda konavoski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist