Aktualno

VIDEO / KARLA SENTIĆ NAKON DUGE BORBE Dolazim ti grade moj, izliječena sam

VIDEO / KARLA SENTIĆ NAKON DUGE BORBE Dolazim ti grade moj, izliječena sam

Evo me nakon 10 mjeseci teške borbe s mojom bolesti, vraćam se izliječena u svoj lijepi grad Bogu hvala! – napisala je na svom Facebook profilu Karla Sentić, djevojka koja je ujedinila i grad i Hrvatsku u borbi s teškom bolešću.

Uz to, podijelila je i video, a evo što je zapisala:

Ne mogu opisati osjećaje radosti, ponosa i zahvale koji se prepliću u meni. Svojim videom na Facebooku sam htjela predočiti što sam sve prošla u zadnjih 10 mjeseci i pokazati da nije bilo lako. Željela sam također da ovaj video svima kojima je teško, koji prolaze kroz iste strahove, neizvjesnosti, tuge, pokaže da se uvijek treba vjerovati, da se treba boriti i da sve može završiti dobro i uspješno, bez obzira koliko situacija bila teška.

A, bilo je teško, ponekad i jako, jako teško. Borila sam se, ali uvijek uz pomoć dobrih ljudi. Zahvalna sam obitelji, prijateljima, školama i svima koji su bili uz mene, ali na prvom mjestu sam zahvalna mojim dragim doktoricama prof. Jasminki Stepan i dr. Bonevski sa Instituta za tumore. Najviše mom kirurgu, prof. Viragu.

Zahvaljujem svom osoblju Instituta za tumore – dječjoj onkologiji i MFK bolnice Dubrava. Presretna sam što me je cijelo vrijeme, u mojim teškim trenucima, podržao moj grad.

Hvala vam svima, hvala od srca! I, dolazim ti Dubrovniče, grade moj!

Izvor video/foto: Facebook Karla Sentić

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist