Politika

VIDEO Franković: Vlahušić govori neistinu, odmah sam upozorio Vićana

VIDEO Franković: Vlahušić govori neistinu, odmah sam upozorio Vićana

Predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković odlučio je reagirati na izjave gradonačelnika Andra Vlahušića s konferencije za medije održane u utorak “Kome se prijeti, a koga kažnjava?”. Vlahušić se tada, podsjetimo, osvrnuo na izjavu vijećnika DDS-a Pera Vićana kako ga ‘treba strijeljati jer je jednom pojedincu dodijelio proračunska sredstva’.

-Na konferenciji za medije gradonačelnik Vlahušić je više puta kazao kako ja, kao predsjednik Gradskog vijeća nisam reagirao na izjave vijećnika Vićana kada je rekao da je ‘jedini način da se riješimo gradonačelnika strijeljanje’.

Naime, takva izjava gradonačelnika Vlahušića je potpuna neistina, a kao dokaz tome u prilogu ovog dopisa dostavljam isječak video zapisa iz kojeg se jasno vidi kako sam odmah nakon što je navedeno izrečeno od strane gospodina Vićana reagirao te vijećnika upozorio.

Nevjerojatno je kako unatoč kamerama koje bilježe tijek sjednice Gradonačelnika ništa ne priječi da izađe pred građane i medije te govori neistinu – ističe u priopćenju Mato Franković.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist