Aktualno

VIDEO / FOTOGALERIJA Svečane promocije naših studenata!

VIDEO / FOTOGALERIJA Svečane promocije naših studenata!

Svečane promocije prvostupnica i prvostupnika Sveučilišta u Dubrovniku održane su danas s početkom u 10 sati u Hotelu Valamar Lacroma.

Oni su vrijedni studenti Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju i stručnog studija Sestrinstvo. Čestitamo našim dragim i vrijednim prvostupnicima a vi poslušajte kako zvuči himna u izvedbi Vedrana Ljubenka, koji je danas također stekao diplomu prvostupnika.

Danas će se održava i svečana promocija magistra i magistara struke Pomorskog odjela, Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo, Odjela za akvakulturu, Odjela za komunikologiju, Odjela za umjetnost i restauraciju, diplomiranih medicinskih sestara i tehničara te sveučilišnih specijalista Sveučilišta u Dubrovniku.

Ukupno, danas će biti promovirano 180 prvostupnika, 110 magistara struke, 11 diplomiranih medicinskih sestara i tehničara te 3 sveučilišna specijalista a na svečanim promocijama, najbolji studenti ‘okrunjeni su i Rektorovom nagradom te diplomama cum laude i summa cum laude.

Pročitajte još

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist