Natrag
20.2.2018 10:34

facebook

twitter

google

rss

dulist

VIDEO / DIEGO GUERRERO VAS POZIVA Ovu subotu uživajte u zvucima pravog flamenca na Orsuli

17.8.2017 @ 12:31 Dulist dulist IN

Podijelite:

Ovu subotu uživajte u zvucima pravog flamenco jam sessiona uz Diega Guerreru na Festivalu Orsula. Početak koncerta je u 21.30 sati, a više o samom koncertu možete potražiti ovdje.

Fusion afro-kubanske rumbe i jazza sa tradicionalnim flamencom često pomiče granice klasične španjolske glazbe Diega Guerrere. Poznat je po svojim jam sessionima u Madridu na kojima se redovito pojavljuju svi relevantni glazbenici koji imaju veze sa flamencom, ali i mlade nade koje dolaze učiti od najboljih. Predstavit će nam svoj novi album ‘Vengo caminando’, a za koncert Diega Guerrero ulaznica stoji 160 kuna. Ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.

Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama:

http://orsula-festival.com/karte
https://www.entrio.hr/events?s=orsula

#FestivalOrsulaDiego Guerrero vas poziva na koncert. Ne propustite pravi španjolski flamenco jam session. Diego Guerrero at Park OrsulaULAZNICEza koncert Diega Guerrero stoji 160 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama:http://orsula-festival.com/kartehttps://www.entrio.hr/events?s=orsula

Posted by Park Orsula on Dienstag, 15. August 2017

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana