Natrag
20.9.2017 09:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vićan: Vlahušić mi nije pogodovao

27.7.2010 @ 21:48 Andrea Falkoni Račić Afera Šipan

Podijelite:

Niti mi je Grad Dubrovnik iz svog proračuna, a ponajmanje Andro Vlahušić u bilo čemu pogodovao. To što je on izgovorio glede mene mogu mu oprostiti, ni prvi ni zadnji – izjavio je vijećnik Pero Vićan na temstskoj sjednici Gradskog vijeća na kojoj vijećnici raspravljaju o aferi ‘Šipan’, odnosno o gradonačelnikovoj uzurpaciji prava Gradskog vijeća.

Vićan se u svom izlaganju osvrnuo i na prvo vještvo nekretnine na Šipanu u vlasništvu Dubrovačkog primorja, čiji Vićan, kako je sam rekao, nije vlasnik, već u tom trgovačkom društvu ima udjele. Naime, prva procjena sudskog vještak, koja je napravljena prije nego je Dubrovačko primorje ponudilo Gradu Dubrovniku ponudu po pravu prvokupa, naručio je sam Vićan. Tako je izjavio za govornicom, iako u materijalima koje je oporba dostavila uz sjednicu piše kako je vještvo naručeno od strane Grada Dubrovnika.

– Toliko neistina u tako kratkom vremenu izreći to je razlog da rep ode naprijed, a to nije dobro – govorio je Vićan, dodajući kako je dobar dio novca trgovačko društvo Dubrovačko primorje već vratilo te da postoji nepotpisani dogovor koji ima snagu ugovora.

– Želite dokazati nedokazivo. Nije gradonačelnik meni dao nikakve novce iz gradskog proračuna – govorio je dalje Vićan.

27. 07. 2010.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana