Sport

VELIKI DERBI PUN IZNENAĐENJA Square ‘lovi’ polufinale

VELIKI DERBI PUN IZNENAĐENJA Square 'lovi' polufinale

Sve je spremno za veliki derbi 1. Hrvatske malonogometne lige, utakmicu 22. kola koju večeras od 20 sati igraju Square i Vrgorac, a koja će dati odgovor na pitanje tko je posljednji polufinalist PH!

Evo što uoči večerašnje utakmice kaže trener Squarea Marinko Mavrović.
– Odigrali smo ukupno 21 utakmicu, u svakoj od njih odigrali onoliko koliko smo u tom trenutku mogli. Ove sezone bilo je 90% utakmica koje smo odigrali nekompletni, igrali smo protiv najjačih i pokazali pravu borbu i ujedno ostavili posljednju kap znoja – riječi su Marinka Mavrovića, trenera Squarea.
Izuzev prave borbe i fenomenalnih prikazanih igara, naravno, bilo je i mnogo padova u igri, a što nije ni čudo jer smo najmlađa momčad 1. Hrvatske malonogometne lige.
– Nakon što je cilj uoči prvenstva bio – ostanak, nakon ukupno ostvarenih 10 pobjeda, šest remija i pet poraza (dva puta od Nacionala, Splita i jednom od Dinama) dakle momčadi koje su pozicijski bolje plasirane od nas, sada imamo priliku zaigrati u završnici – POLUFINALU gdje je mjesto samo za najbolje! – dodao je Mavrović.
Square ima priliku, kao najmlađa momčad 1. HMNL, zaigrati u polufinalu PH gdje su već mjesto osigurali FC Nacional Zagreb, Split Tommy i Futsal Dinamo. Što se tiče protivnika iz Vrgorca oni se nalaze u boljoj situaciji te im je za plasman u polufinale potreban samo jedan bod.
– Nadam da će naša publika prepoznati važnost ove utakmice te da će nam dati onaj ‘huk’ s tribina bez kojeg jednostavno ne možemo! Nije isto igrati pred polupraznim ili punim tribinama – nama jednostavno navijači trebaju i ovim putem ih sve pozivam da nas podrže na putu ulaska u polufinale – jasan je Mavrović.

Square je za ovaj veliki derbi odlučio nagraditi svoje navijače. Naime, svi gledatelji koji večeras dođu podržati Square imaju priliku osvojiti VIKEND ZA DVOJE u Hotelu Olimpija Vodice****!!!
Uz to treba istaknuti da svi koji dođu na utakmicu, u bijeloj majici JUG Croatia osiguranja, aktualnog osvajača prvenstva Hrvatske, Regionalne lige i Kupa Hrvatske, imaju besplatan ulaz na večerašnju utakmicu istine!

Utakmicu sudi dvojac iz Zagreba, Danijel Janošević i Aldin Hasić.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist