Zanimljivosti

VELIK KORAK Pavo krenuo na rehabilitaciju u Munchen

VELIK KORAK Pavo krenuo na rehabilitaciju u Munchen

Dragi naši facebook prijatelji akcije Svi za Pava, vas skoro 23 tisuće! S radošću vas obavještavamo da je osvanuo velik i značajan dan u životu našeg prijatelja jer on upravo u ovim trenucima napušta Varaždinske toplice i kreće na put prema prema Munchenu gdje će nastaviti rehabilitaciju – pišu na stranici ‘Svi za Pava’ njegovi prijatelji, poznanici, svi oni koji su pokrenuli ovu akciju.

Dodaju još i ovo:

Za Pava ovo je trenutak velike sreće ugrijane nadom u što kvalitetniju i moderniju rehabilitaciju. Za nas ovo je trenutak zajedničkog ponosa što smo sudjelovali i stvarali jednu veliku priču zvanu SVI ZA PAVA. No zapamtimo, ovo nije kraj! Ispisali smo tek jednu stranicu. Nova priča, nova borba, novi prazni list tek čekaju kako bi bili ispisani. Vjerujte nema, mi smo Pavu za vratom. Doslovno. Ne prođe nijedan dan, a da ga netko od nas nije posjetio ili se barem čuo s njime. A Pavo ko Pavo, pun viceva i vrhunskog raspoloženja, neugodnu situaciju zbog neizvjesnosti koja ga čeka pretvara u atmosferu nabijenu akcijom i poletom. Pa kako onda mi ne bismo bili isti? Njegovo izvrsno psihičko stanje koje se vidi i na njegovom licu kad priča s nama, njegov osmijeh kad komentira svoje stanje kao da se ništa nije dogodilo, njegovo nestrpljenje da se konačno kreće naprijed i njegov stav da će sve biti u redu zapravo nas stavlja u situaciju da od njega i od Munchena očekujemo samo bajku iako je situacija daleko od toga. Naše želje poklapaju se s njegovim uvjerenjem. Imamo, stoga, Pava tako snažnog psihički i fizički, imamo dobre ljude iza sebe, imamo vjeru u Boga i imamo silnu pozitivnu energiju koja nas sve zajedno vuče naprijed i onda kad nam je svega dosta jer i to je ljudski. I to bez ijedne riječi, samo svojom nemjerljivom toplinom.

Ovim putem želimo zahvaliti svima u Varaždinskim toplicama u Pavovo ime i u ime njegove obitelji. Krajnje uložen trud njihovih liječnika, sestara, bolničara, terapeuta izrodio je plodom i sa značajnim pomacima Pavo kreće u daljnju borbu. Hvala vam svima što ste omogućili da naša akcija uspije i da Pavo krene na oporavak koji mu je potreban.
Pavu želimo sretan put, svako dobro i puno pozitivne energije u nadi za što bržim oporavkom, a svima vama, dobri ljudi, jedno veliko HVALA!

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist