Aktualno

VELA LUKA Korčulani, ne propustite Dan karijera!

VELA LUKA Korčulani, ne propustite Dan karijera!

U organizaciji Srednje škole Vela Luka, ovog petka, 31. ožujka će se prvi put u Veloj Luci održati Dan karijera.

U prostorijama hotela Korkyra, s početkom u 10 sati, svi potencijalni radnici, zaposleni, samozaposleni, nezaposleni, učenici i studenti, kao i svi zainteresirani imat će priliku za ostvariti neposredan kontakt s poslodavcima. Sudjelovanje na danu karijera potiče na aktivnost u traženju zaposlenja te omogućava partnerstvo svih sudionika na tržištu rada. Organiziranjem Dana karijera u Veloj Luci želi se potaknuti sve sudionike na promišljanje o važnosti ljudskih potencijala, kao preduvjeta za uspješno zapošljavanje.

Organizirat će se i panel diskusije s aktualnim temama sa tržišta rada koje uključuju i potrebne vještine radi lakšeg i bržeg zapošljavanja. Posebna pažnja je posvećena primjerima dobre prakse, koji će se provlačiti kroz cijeli događaj a posebno kroz panel diskusiju, gdje će izlagači zainteresiranima opisati vlastite životne puteve koji su ih odveli od ideja do realizacija istih, to jest do uspjeha.
Izlagači su mnogobrojni uvaženi gosti iz Hrvatske gospodarske komore, regionalne razvojne agencije DUNEA, iz centra za poduzetništvo Dubrovnik, sa Ekonomskog fakulteta Zagreb i Split, i iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Pored navedenih izlagati će i domaći poslodavci-obrtnici, a očekuje se i izlaganje nekih od najvažnijih poslodavaca kao što su Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Kalos, Dom Zdravlja, ‘Dr. Ante Franulović’, Radež d.d. Blato, Rashlad-obrt za proizvodnju i montažu rashladnih uređaja, hotel Korkyra, turističke agencije i mnogi drugi. Nakon prvog dijela koji će biti posvećen panel diskusijama, slijede izlaganja poslodavaca na štandovima, gdje će zainteresirani, učenici, studenti i nezaposleni biti upućeni na mogućnosti zaposlenja i na kadrove za koje će biti potrebe u budućnosti.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu i svojom nazočnošću podrže ovi hvalevrijedan projekt Srednje škole Vela Luka.

Pročitajte još

S DuListom pratite sjednicu Gradskog vijeća, odlučuje se o gradnji Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

BLAGDAN JE SV. JOSIPA Tate, sretan vam vaš dan!

Dulist

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist