Sport

VEČERAS STIŽE USPINJAČA Bodrite Square i pomozite Pavu!

VEČERAS STIŽE USPINJAČA Bodrite Square i pomozite Pavu!

Nakon više od četrdeset dana stanke utakmicama 12. kola nastavlja se natjecanje 1. Hrvatske malonogometne lige. Večerašnja utaknica protiv zagrebačke Uspinjače ima dvostruki značaj.

Prvo jer Square hvata pobjedu i zalet za doigravanje za prvaka Hrvatske, a drugo jer se ovaj dubrovački malonogometni klub pridružio humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za neophodno lječenje Pava Hađije, vjernog navijača Squarea. Sav prihod od prodanih ulaznica MNK Square će uplatiti na račun Pava Hađije.

Square je trenutno 4. momčad prvenstva, no zagrebačku Uspinjaču ne pamti po dobrome. Zagrepčani su već unatrag tri utakmice nepobjedivi za Square. U Zagrebu je Square uvjerljivo poražen 6:1, ali i na svom parketu prošle godine 3:2. U posljednjem okršaju, u prvom dijelu sezone odigranom u Zagrebu, nije bilo pobjednika – rezultat je glasio 2:2.

– Istina, nemamo baš dobra iskustva s Uspinjačom. Ipak, ovaj put vjerujem da ćemo pobjediti, uvjeren sam da je došlo vrijeme da se ”Uspinjača spusti na zemlju”. Ova utakmica nam je bitna jer je ne razmišljamo o ničemu drugome osim o pobjedi, a uz to igramo u humanitarne svrhe i nadam se da će se napuniti dvorana kako bismo pomogli našem Pavu Hađiji, mom prijatelju i vjernom navijaču Squarea ! – rekao je Zoran Primić, prvi vratar Squarea.

– Dođite u sportsku dvoranu Gospino polje i bodrite nas na tribinama, a ujedno svojim dolaskom pomozite našem Pavu Hađiji, sugrađaninu i zaljubljeniku u sport – rekao je Maro Konjevod, dopredsjednik Malonogometnog kluba Square.

Utakmica se igra večeras u Gospinom polju s početkom u 20 sati.

Davor Lopin

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist