Sport

VEČERAS SQUARE – DINAMO ‘Treba nam neizmjerna podrška navijača!’

VEČERAS SQUARE - DINAMO 'Treba nam neizmjerna podrška navijača!'

Večeras je od 19 sati u dvorani Gospino polje uzvratna utakmica četvrtfinala 1. Hrvatske malonogometne lige u kojoj dubrovački Square dočekuje zagrebački Futsal Dinamo!

– Ponosan sam na svoje mladiće koji su usprkos svim nedostacima pokazali kako se gine za dres kojeg nose, jasan je bio prije tjedan dana trener Mato Cvjetković unatoč porazu 3:1 u prvom susretu.

Prvi susret prelomljen je tek u 39. minuti kada su Zagrepčani pogodili za 3:1. Treba istaknuti da je Square poveo u 4., a Dinamo je okrenuo rezultat u svoju korist u 12. minuti.. ‘Crveno-plavi’ su odličnom kolektivnom igrom odolijevali pritiscima Dinamovaca koji su pak potvrdili pobjedu tek u posljednjoj minuti utakmice.

Ovo je utakmica biti ili ne biti za Square koji bi eventualnom pobjedom osigurao majstoricu koja bi se igrala sredinom tjedna. Zagrepčani, ukoliko izbore povoljan rezultat u Dubrovniku, osigurali bi već večeras plasman u polufinale..

S obzirom da su sve utakmice Squarea i Dinama do sada bile iznimno uzbudljive tako je isto za očekivati i danas. Prvenstveno zbog Squareovog cilja, a to je – pobjeda koje su itekako željni svi igrači koji će se doslovno ‘bacati na glavu’ za pobjedu.

– Žao mi je prve utakmice i poraza, međutim u kakvom smo sastavu išli moram priznati da sam i dan danas posebno ponosan na sve mladiće koji su igrali. Večeras je uzvratna utakmica, igramo na sve ili ništa. U ‘vatru’ guramo sve raspoložive snage, a posebno ističem nastup dva kadeta, Andra Zarača i Harona Džankovića koji su prije dva tjedna na kadetskom PH osvojili brončanu medalju! – riječi su trenera Cvjetkovića koji još nastavlja:

– Ne bojimo se nikoga pa tako ni Futsal Dinama što smo i dokazali u sred Zagreba. Ovo je derbi utakmica koja ima veliki značaj. Ulog je i više nego velik, a to je plasman u polufinale! Ovim putem pozivam sve navijače da nam daju neizmjernu podršku u ovoj utakmici u kojoj će svi igrači dati 200% svojih mogućnosti za pobjedu koja jamči majstoricu! – zaključio je trener Cvjetković.

Utakmica se igra od 19 sati u SD Gospino polje, a ovim putem molimo sve navijače da u dvorani dođu što ranije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazu.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist