Sport

VEČERAS SPEKTAKL Protiv Szolnoka Jugašima treba pun Gruž!

VEČERAS SPEKTAKL Protiv Szolnoka Jugašima treba pun Gruž!

Nakon što su s maksimalnim učinkom (27 bodova iz 9 utakmica uz gol razliku +79) zaključili prvi dio natjecanja u 1. Triglav regionalnoj vaterpolskoj ligi, Jugaši se do kraja 2015. godine okreću seriji iznimno zahtjevnih utakmica.

Treba istaknuti kako se momčad Vjekoslava Kobešćaka diže iz utakmice u utakmicu po svim segmentima. Možda najbolje stoje po pitanju onog što je inače nemoguće izmjeriti, a to je samopouzdanje, koje bi moglo biti ključan faktor u idućim utakmicama. Prvi na redu je prvak Mađarske Szolnoki, koji gostuje večeras u Gružu u 3. kolu LEN Lige prvaka.

– Szolnoki će biti izuzetno teška utakmica. Ne možemo reći da smo favoriti, bez obzira što igramo u Gružu. Oni su fantastična momčad, s vanjskom linijom gotovo po jačini istom kao kod Pro Recca. S braćom Varga, Mitrovićem, Youngerom. Bit će izuzetno teška, ali fantastična utakmica. Veselim se – kazao je trener Kobešćak o Mađarima, predvođenima braćom Varga, Madarasom, Aleksićem, Gocićem, Mitrovićem te bivšim Jugašem Youngerom.

Inače, nakon Szolnoka slijedi put na Final Four Kupa Hrvatske u zadarskom Višnjiku 5. i 6. prosinca, a potom kao ‘šećer na kraju’ 12. prosinca još jedno euroligaško gostovanje u Soriju kod Pro Recca. No, kako ističe trener Kobešćak, ‘idemo korak po korak’. Dakle, Jug CO – Szolnoki večeras u 20.15 sati.

Utakmica će se prenositi i na televiziji Arena Sport, ali zar ne bi bila prava šteta osobno ne doživjeti ovaj vaterpolski spektakl?

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist