DuList IN

VEČERAS Neno Belan & Fiumens rasplesat će kamp Solitudo!

VEČERAS Neno Belan & Fiumens rasplesat će kamp Solitudo!

Kraj srpnja u Ljetu u Valamaru donosi nam koncert sjajnog Nena Belana koji će sa svojim Fiumensima donijeti pravu „rock galamu“ u kamp Solitudo večeras u 21 sat.

Bogata glazbena karijera ovog kantautora, pjevača i skladatelja pop-rock glazbe mediteranskog štiha traje već više od 30 godina za vrijeme kojih je napisao neke od najljepših ljubavnih balada uz koje su se zaljubljivale generacije.

Rođeni Splićanin s riječkom adresom nekad je predvodio splitske Đavole s kojima je postigao zavidan uspjeh na području bivše države te iza sebe ostavio bezvremenske hitove kao što su „Stojin na kantunu“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Bambina“, „Ja volim je“ i brojni drugi. Nakon raspada benda nastavlja s uspješnom solo karijerom te 90-ih godina objavljuje takoreći evergreene „Rock galama“, „Sunčan dan“ i „Ponoćna zvona“, dok je posljednjih 20-ak godina izvođač uz prateće Fiumense s kojima je odsvirao više stotina koncerata.

Ako ste željni odlične zabave i plesnih ritmova s retro prizvukom, ulaznice za koncert možete kupiti na recepciji kampa Solitudo po cijeni od 90 kn, a svim posjetiteljima koncerta bit će osiguran i besplatan parking.

Nakon koncerta Nena Belana i Fiumensa, Valamar Riviera svim posjetiteljima Babinog kuka 4. kolovoza donosi besplatan koncert Motar Banda koji će na Trgu Marina Držića izvesti najveće rock hitove 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist