Sport

VEČERAS Može li Square zaustaviti ‘ubojiti’ niz Makarana?

VEČERAS Može li Square zaustaviti 'ubojiti' niz Makarana?

Sedam pobjeda, od kojih pet uzastopnih, remi u Zagebu protiv Futsal Dinama i poraz od Nacionala 1:2 – dosadašnji su rezultati MNK Novo Vrijeme Apfel iz Makarske, slijedećeg protivnika dubrovačkog Squarea.

Malo je onih koji ne znaju što uistinu nude dvoboji Squarea i Novog Vremena. Susret je to starih znalaca, momčadi koji još od davnih dana igraju prave ratničke okršaje. Utakmice su uvijek bile za ‘prste polizati’, a krajnji rezultat navijače nikad ne ostavi ravnodušnima..

Najviše utakmica završavalo je bez pobjednika, a od posljednjih šest, čak tri su završile identičnim rezultatom – 3:3!

U ovom dvoboju Makarska u Gospino polje stiže s čak pet uzastopnih pobjeda – s treće pozicije te s tri boda manje od vodećeg Nacionala koji ima 25. Square je također u rezultatskom usponu, remi protiv Nacionala i pobjeda u Puli nad Potpićanom 4:1.

Squareu je pobjeda imperativ za priključak s vodećima, a s druge strane, makarski sastav pobjedom i dalje ostaje u mrtvoj utrci za jesenskog prvaka!

Može li Square, nakon što je zaustavio niz nepobjedivosti Nacionala uspjeti zaustaviti i ‘ubojiti’ niz makarskog prvoligaša? Odgovor na to pitanje saznat ćemo večeras od 19 sati u dvorani Gospino polje!

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist