Politika

Valentin Dujmović dobio podršku građana za kandidaturu

Valentin Dujmović dobio podršku građana za kandidaturu

Iz dubrovačkog HNS-a izvijestili su kako je njihov kandidat za gradonačelnik prikupio dovoljan broj potpisa za kandidaturu na lokalnim izborima u svibnju.

‘U svega dva dana više od 1100 građana već je podržalo Valentina Dujmovića za gradonačelnika Dubrovnika.

-Zahvaljujem se građanima koji su svojim potpisom podržali moju kandidaturu, kao i na toplim riječima podrške koje su mi mnogi uputili osobno tom prilikom. Obećavam im kako ćemo zajedno nastaviti razvijati Dubrovnik u smjeru u kojem ga je do sada iznimno uspješno vodio Andro Vlahušić. Veliko hvala i svim volonterima koji su ova dva dana po cijelom gradu prikupljali na štandovima potpise za moju kandidaturu – izjavio je Valentin Dujmović koji je zajedno s bivšim gradonačelnikom Androm Vlahušićem bio prisutan na većini lokacija gdje su prikupljali potpise.

HNS-ovi štandovi bili su ova dva dana raspoređeni diljem Dubrovnika, od Mokošice do Lapada i Gruža, a iako je već sada prikupljen dovoljan broj potpisa za kandidaturu Valentina Dujmovića, on i Andro Vlahušić, kao i volonteri sa štandovima će i dalje biti na terenu, kako bi u neposrednom kontaktu s građanima mogli saznati što bi još oni željeli da se realizira u gradu.

-Bitno nam je i dalje slušati što naši sugrađani žele. Pokazalo kako je pročistač kojeg upravo dovršavamo najveći problem za većinu njih, ali želimo čuti i koje bi projekte smatraju bitnim i što sve žele da u budućnosti napravimo. Moram priznat da su do sada većinom to bili projekti koje smo i napisali u našem programu za ovaj mandat i koje ćemo ostvariti do kraja njega – rekao je HNS-ov kandidat za gradonačelnika koji je zaključno istaknuo kako je ovolika podrška dobivena već u prva dva dana prikupljanja potpisa dokaz da građani itekako žele nastavak razvoja Dubrovnika započetog od strane Andra Vlahušića, ali i jasna poruka onima koji su rušili proračun dva puta u četiri godine da se ipak Dubrovnik zaustaviti ne može.’

Pročitajte još

Branko Bačić: Zoran Milanović već četiri godine krši ustav

Dulist

O MILANOVIĆEVOJ KANDIDATURI Peđa Grbin Ustavnom sudu: Nemojte nas zavlačiti

Dulist

STRUČNJAK ZA USTAVNO PRAVO Milanović teško krši Ustav! Ovo je primjerenije Kim Il-sungu, nego demokraciji

Dulist