Hrvatska

VALAMAR RIVIERA Božićnice i darovi za 4300 zaposlenika

VALAMAR RIVIERA Božićnice i darovi za 4300 zaposlenika

Iz hotelskog lanca Valamar Riviera izvijestili su kako će se, sukladno dogovoru Uprave i socijalnih partnera, i ove godine zaposlenicima isplatiti božićnice i darovi u naravi za 2017. godinu.

-U skladu s praksom prethodnih godina, božićnice se isplaćuju u gotovini, a ovogodišnjom će božićnicom biti obuhvaćeno 18 posto više zaposlenika u odnosu na 2016., odnosno više od 4300 zaposlenika. Visina božićnice određena je brojem sati rada u kompaniji te se neto iznosi kreću od 400 do 1700 kuna – ističu iz Valamara.

Također, dogovorena je isplata darova u naravi (poklon bon od 400 kuna za lokalne trgovine u kojima Valamar Riviera posluje) koje će dobiti 16 posto više zaposlenika nego lani, te će prema dosadašnjoj praksi biti uplaćen i dar djetetu do 15. godine starosti u iznosu od 600 kuna, čime je obuhvaćeno oko 930 zaposlenika.

-Uspjeh Valamara je uspjeh svih naših zaposlenika i zajedno sa sindikatima nastavljamo kvalitetan i pozitivan dijalog poboljšanju uvjeta svih zaposlenika vodeći računa o tome da se adekvatno nagradi što veći broj zaposlenika. Kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, Valamar Riviera kontinuirano stimulira i nagrađuje svoje zaposlenike ne samo na kraju, već i tijekom godine – ističu iz hotelskog lanca.

Pročitajte još

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist

NADZOR BRZINE Postavlja se 110 novih kućišta i skoro 40 kamera diljem Hrvatske

Dulist