Aktualno

VALAMAR počela proljetna kongresna sezona

VALAMAR počela proljetna kongresna sezona
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Međunarodna konferencija Microsoft Extreme 365 koja je u ponedjeljak otvorena u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik obilježila je početak očekivano odlične kongresne sezone u Valamarovim hotelima na Babinom kuku te još jednom potvrdila da je interes za organizacijom poslovnih događanja na samom jugu Hrvatske iz dana u dan sve veći.

Ova partnerska i korisnička konferencija koja se do ovog četvrtka održava u hotelima Valamar Dubrovnik President i Valamar Lacroma Dubrovnik okupila je šest stotina korisnika Microsoft Dynamics 365 rješenja s područja čitave Europe.

Najveći godišnji event Europskog badmintonskog saveza BEC51st BADMINTON EUROPE od 12. do 15. travnja okupit će više od stotinu sudionika s njihovim pratnjama na kongresu u hotelu Valamar Dubrovnik President koji će završiti velikim gala eventom na kojem će se dodijeliti nagrade najboljim europskim igračima badmintona, najboljem projektu godine te individualcima koji su posebno pridonijeli razvoju ovog sporta u protekloj godini.

ADIT 2018 (Advances in Diabetes and Insulin therapy), konferencija na temu napretka u liječenju dijabetesa ove će se godine od 15. do 17. travnja po treći put održati u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik i okupiti 500 delegata, dok će kraj travnja biti rezerviran za 45. po redu izložbu, forum i kongres EFCLIN (European Federation of the Contact Lens and IOL Industries) kada će se od 26. – 28.04. dvjestotinjak proizvođača i distributera kontaktnih i intraokularnih leća okupiti u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik.

-Navedena poslovna događanja su, naravno, samo dio onog što nas očekuje u narednih nekoliko mjeseci jer je i novoobnovljeni hotel Valamar Argosy i prije samog otvaranja polučio veliki interes za održavanjem manjih sastanaka i manjih incentive grupa, dok hotel Valamar Dubrovnik President tradicionalno privlači korporativne grupe iz Europe i SAD-a. Radujemo se i iznimno bogatoj kongresnoj posezoni – ističe Marilka Tovarac, voditeljica odjela MICE prodaje u dubrovačkoj podružnici Valamar Riviere.

-Nakon što se objekt Valamar Lacroma Dubrovnik i u 2017. ‘okitio’ najprestižnijom turističkom nagradom World Travel Awards u čak dvije kategorije: onom za vodeći poslovni hotel te onom za vodeći hotel u Hrvatskoj, ponosni smo što organizacijom brojnih događanja međunarodnog i domaćeg karaktera iz godine u godinu potvrđujemo poslovanje s najvišim standardima u turizmu. Odlični rezultati svakako su ishod kontinuiranih ulaganja u podizanje kvalitete u MICE segmentu, a kako bismo zadržali epitet najboljeg poslovnog hotela u Hrvatskoj, kongresnu dvoranu Elafiti hotela Valamar Lacroma Dubrovnik od ovog smo proljeća opremili s dva dodatna laserska projektora koji osiguravaju vrhunski prikaz slike te novim elektromotornim projekcijskim platnima koji zajedno čine duplu projekciju u skladu s najsuvremenijim tehnološkim zahtjevima – dodala je Tovarac.

Obujam ulaganja, najveći kongresni kapaciteti u regiji te stručno osoblje samo su neki od pokazatelja postavljanja visokih standarda u području organizacije poslovnih događanja Valamarovih dubrovačkih objekata, bez obzira na to radi li se o manjim sastancima ili pak velikim kongresima koji okupljaju tisuće sudionika.

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist

Gradonačelnik čestitao Taekwondo klubu Shark: ‘Velika motivacija za daljnje pobjede’

Dulist

Zoran Milanović: ‘Ovo je čisti puč! Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako’

Dulist