Grad

UVALA LAPAD Nakon tri dana Vodovod pustio vodu Kraljeviću

UVALA LAPAD Nakon tri dana Vodovod pustio vodu Kraljeviću

Vodovod je jučer popodne otvorio priključak za vodu i uspostavio normalnu opskrbu ugostiteljskog objekta u vlasništvu tvrtke Magros Vedrana Kraljevića u Uvali Lapad.

– Vodovod nam je vratio vodu nakon konzultiranja svojih odvjetnika. Mi smo im prikazali svu dokumentaciju i to im je očito bio dovoljan dokaz da nam vrate vodu. Očekujem poštivanje pravne države jer ovo sve što se događa nikome ne treba – kazao nam je Kraljević.

Podsjetimo kako je Vodovod od ponedjeljka popodne špine u Uvali držao suhima, a dan kasnije Kraljević je nabavio ogromni kanistar, zbog kojeg je došlo do spora na lokaciji objekta. Teo Barbir, predstavnik novog koncesionara, tvrtke Dubrovački zalasci sunca, zapriječio je potom pristup vatrogasnoj cisterni, a sanitarna inspektorica potom dozvolila korištenje ‘alternativnog izvora pitke vode’.

Kraljević tvrdi da je još uvijek zakoniti koncesionar i da nikad sa Dubrovačko-neretvanskom županijom nije raskinuo ugovor, a s druge strane tvrtka Dubrovački zalasci sunca sa Županijom ima freško potpisan koncesijski ugovor.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist