Sport

UTUČENI DARIO MARINOVIĆ ‘Jedan od najtužnijih trenutaka u mojoj karijeri’

UTUČENI DARIO MARINOVIĆ 'Jedan od najtužnijih trenutaka u mojoj karijeri'

Odigrali smo jako loše drugo poluvrijeme, nismo odigrali momčadski, već smo individualno završavali akcije. Teško je sad govoriti kako dalje – rekao je izbornik Mato Stanković nakon poraza od Francuske.

Mokošanin u dresu ‘Mini Vatrenih’ Dario Marinović bio je neutješan.
-Ovo je jedan od najtužnih trenutaka u mojoj karijeri. Ne znam zašto već duže razdoblje padamo kvalitetom. Ne znam je li to pitanje kvalitete igrača ili stručnog stožera. Imamo kvalitetu kakve nismo ni svjesni, a padamo u igri. Bio sam uvjeren da ćemo biti na Euru, gdje bi se nadali odličnom rezultatu. Jednostavno smo morali proći ovu Francusku. Hvala publici na velikoj podršci. Razočarali smo, žao mi je – rekao je Marinović, dok je pomoćnik izbornika Marinko Mavrović dodao:

-Nismo uspjeli. Zaslužena pobjeda Francuza. Dvaput smo vodili, ali nismo znali zadržati loptu u našem posjedu. Ne znam zašto smo u drugi dio ušli nervozno, nismo mogli ‘složit’ tri pasa. Umjesto da ih raširimo, oni su se vratili u utakmicu. Nakon 2:2 smo morali jurnuti, a oni su to iskoristili. Sllijde nam teški trenuci, možda nam je potrebna smjena generacije. Treba prespavati, još smo vrući nakon poraza – rekao je ‘Buraz’.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist