Sport

USURET POLUFINALU Tko se bori za finale Malog Wembleya?

USURET POLUFINALU Tko se bori za finale Malog Wembleya?

Poznati su svi polufinalisti malonogomentog turnira ‘Mali Wembley 2017.”. U glavnom dijelu turnira za ulazak u veliko finale bore se Poliklinika Marin med, Evo nas opet, Pizza shop i Konoba Maestral Ston dok su u polufinalu veterana Evo nas opet, Danče, Maximus i Drvena funjestra.

Početak polufinalne večeri na rasporedu je od 19 sati kada se u veteranskom dijelu turnira sastaju Evo nas opet – Danče. U drugom polufinalu (20 sati) igraju Drvena funjestra i Maximus. Polufinale glavnog dijela turnira otvaraju Poliklinika Marin med i Konoba Maestral Ston. S jedne strane iskusni Hasan Kacić, Ado Bijedić i ostala ekipa predvode Marin med, a s druge Sandro Salacan, Maro Đuraš, Mateo Vodopić, Borna Tikvica. U slučaju da ‘doktori’ uspiju poraziti ‘žute’ iz Stona onda će im to biti drugo uzastopno finale. Prošle godine su poraženi do C. b. Mirakul nakon penala 2:0. Olakotna okolnost za Maestral Ston je igranje čak tri igrača Marin meda u polufinalnom susretu Maximus – Drvena funjestra koji se igra od 20 sati.

U drugom polufinalnu okršaj starih znalaca: Pizza shop – Evo nas opet. Zanimljivo će biti u ovom ogledu s obzirom da se svi igrači vrlo dobro znaju, a Evo nas opet (pojačan s nizom igrača Omble) igra protiv vrlo dobro posložene i uigrane Pizza shop. S obzirom na igrački kadar s kojim Evo nas opet raspolaže, moramo istaknuti da čak četiri igrača igraju veteransko polufinale u 19 sati (Popović-Burmas-Beusan-Butigan)…

Za sve gledatelje organizirana je i lutrija u kojoj se mogu osvojiti televizija, mobitel, pršut i janje uz još 34 vrijedne nagrade! No, prodaja kupona je ograničena, poručuju organizatori, pa je to možda dodatni poticaj za svratiti do ‘malog Wembleya’ i okušti svoju sreću jer se možda se baš vi kući vratite s novim mobitelom ili pak TV-om!

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist