DuList IN

USRED seta ‘Game of Thrones’ Pogledajte kako izgleda placa i tko je kome prijetio oružjem!

Game of Thrones

Peta sezona je pred nama… Stigla je ekipa Game of Thrones! Iako su statisti i glumci već danima ‘skriveni’ po gradu, jutros je službeno predstavljena peta sezona, a veliki serijal već je tri godine u suživotu s gradom.

Tako se karavana medija i predstavnika HBO produkcije, kao i Embassy Filmsa, zaputila jutros prema ‘tajnoj lokaciji’, Buži, gdje je prikazana jedna od scena snimanja.

Scena na otvorenome odvijala se na improviziranoj placi, a mnoštvo statista i rekvizitera, radnika, šminkera uskomešalo se na buri i suncu, sve kako bi ispala savršena scena.

Nažalost, ‘glavne face’ nisu bile prisutne, no zato su svoj osvrt dali gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras (koji su demonstrirali i oružje iz igre prijestolja u isceniranom sukobu), zatim predstavnica HBO-a, producentica Bernardette Caulfield, koja je istaknula kako nakon Dubrovnika GoT putuje u druge zemlje, no kako Dubrovnik uvijek zauzima posebno mjesto u srcu svih koji su radili na Igri prijestolja. Također je otkrila i nešto zaista bitno: u ovoj sezoni – nitko neće umrijeti! Osim njih, na setu je boravio i direktor Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar.

U nastavku pogledajte koliko priprema treba za samo jednu scenu Igre prijestolja i kako je biti među statistima!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist