Sport

USPJEŠNE JUDOKE IZ MOKOŠICE Prvo mjesto na Županijskom prvenstvu osnovnih škola

USPJEŠNE JUDOKE IZ MOKOŠICE Prvo mjesto na Županijskom prvenstvu osnovnih škola

Judoke Osnovne škole Mokošica osvojili su prvo mjesto na Županijskom prvenstvu osnovnih škola u judu.

Natjecanje je održano 11. veljače u OŠ Marina Držića, a natjecale su se sljedeće ekipe: OŠ Župa Dubrovačka, OŠ Lapad, OŠ Cavtat, OŠ Marina Držića, OŠ Marina Getaldića i OŠ Mokošica.

Svi učenici OŠ Mokošica u pojedinačnoj konkurenciji osvojili su jedno od prva tri mjesta, a zbrajanjem pojedinačnih bodova osigurali su ekipnu pobjedu. Ovogodišnja konkurencija bila je jaka, a poseban uspjeh je pobjeda nad drugoplasiranom ekipom OŠ Marina Getaldića koja je dvije godine zaredom nositelj državnog odličja u školskom judu.

Učenici razredne nastave koji su nastupali za OŠ Mokošica su: Marin Perger Milutinović (-30kg), Andrej Vukorep (-30kg), Ivan Nović (-34kg), Orlando Bratičević (-34kg), Matija Lonco (-38kg), Teo Petković (-46kg) i Maroje Đevoić (+50kg). Na natjecanju su se predstavili i sljedeći učenici predmetne nastave OŠ Mokošica: Mauricio Bratičević (-46kg), Antonio Milutinović (-50kg), Mario Lonco (-60kg), Pavo Matana (-66kg), Gabrijel Lakić (-66kg) i Pavo Matana (+66kg).

Pobjedom na Županijskom prvenstvu učenici OŠ Mokošica osigurali su plasman na Državno prvenstvo koje će se održati 23. i 24. veljače u Opatiji.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist