Sport

USPJEŠNA GENERALKA Square razbio Zrinjski sa 7:1

MNK Square

Malonogometaši Squarea u subotu navečer su u dvorani Gospino polje imali generalnu probu uoči početka nove sezone 1. Hrvatske malonogometne lige.

‘Generalka’ je i više nego uspješno odrađena, MNK Zrinjski, član Premjer lige Bosne i Hercegovine, nadigran je sa uvjerljivih 7:1 (4:1).
Čak tri pogotka postigao je Darko Rantogov, jedan manje Tomislav Bevanda, a po jedan pogodak postigli su Duje Rezo i Borna Tikvica.

Zadovoljstvo uspješno zaključene generalne probe nije krio trener Marinko Mavrović koji je koristio sve igrače u rotaciji.
– Odlično smo zaključili susret, pobjeda 7:1, zadovoljan sam u više od 70% segmenata igre dakle još ima mjesta za napredak. Sto posto je uspješno zaključena generalna proba iako su, moram istaknuti, gosti pokazali izuzetnu snagu i izdržljivost što i nije čudno jer su jedni od glavnih kandidata za naslov prvaka ove sezone u Premjer ligi Bosne i Hercegovine. Treba istaknuti da su prije par dana u Mostaru dobili Novo Vrijeme 3:2. Dakle radi se o jednoj odličnoj momčadi..

Posljednjih pet-šest minuta priliku su dobili i oni ‘najmlađi’, Bačić, Skurić i Tikvica koji će zasigurno u budućnosti biti oslonac ove momčadi.

– Tako je, svih smo koristili u rotaciji, Tikvica, Skurić i Bačić će kroz godinu, dvije biti veliki oslonac. Moram kazati da će kroz desetak godina ova momčad na krilima svih domaćih igrača i mlađih, koji tek sada kreću u prave izazove, biti jedan odličan i stabilan prvoligaš. Vjerujem da će se ova igra ponoviti i u Zagrebu gdje ćemo, siguran sam, dati sve od sebe! – zaključio je Marinko Mavrović.

Pod vodstvom trenera Marinka Mavrovića, pomoćnog trenera Hrvoja Šimunovića i trenera vratara Hansa Matića, Square je u ovom susretu igrao u sastavu: Zoran Primić i Alen Turuk (vratari), Stjepan Skurić, Borna Tikvica, Toni Bačić, Maro Đuraš, Mateo Vodopić, Mato Šimunović, Hrvoje Cvjetković, Ante Daničić, Duje Rezo, Tomislav Bevanda, Josip Jurić i Darko Rangotov.

Pripremni susret pratilo je nešto više od 150 gledatelja.

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr