Sport

USPJEH KAKATA Sa 16 medalja s Prvenstva županije

USPJEH KAKATA Sa 16 medalja s Prvenstva županije

Članovi Karate kluba Kakato na sjajan su način otvorili natjecateljsku sezonu 2018. godine. Na Prvenstvu Dubrovačko-neretvanske županije, koje se u subotu 17. veljače održalo u Pločama, osvojili su čak 16 odličja, od čega šest zlata, dva srebra i osam bronci.

Dvostruka zlatna bila je Arnela Ovčina (seniorke, kate i -50kg), Nea Matičević je bila zlatna (kate, 2008.) te srebrna (ml. učenice, +36kg), a Marko Radivojević zlatni (kate, 2008.) i brončani (ml. učenici, -34kg). Prva mjesta još su osvojile Asia Vlašić (kate, ml. učenice) te Marta Bjelica (kate, 2011.).

Zara Hadžović osvojila je srebro (kate, učenice) i broncu (učenice, -44kg), a Nikoleta Popović dvije bronce (kate 2008. i ml. učenice +36kg). Broncama su se također okitili Nina Vukanović (učenice, +44kg), Nina Glumac (kate, učenice), Dali Macanović (kate, ml. učenici) i Antonio Mikulić (kate, ml. učenici).

-Vrlo sam zadovoljan jer je ovo potpuno nova generacija i većina ih je imala prvi nastup u životu te su se pokazali jako perspektivnima. Nadam se da će ova ekipica još dugo biti zanimljiva tema za pisanje o njihovim rezultatima – izjavio je trener Željo Perković.

Sljedeće natjecanje je Prvenstvo Hrvatske 10. i 11. ožujka u Zagrebu, gdje će nastupiti Arnela Ovčina (seniorke -50kg) i Željo Perković (kate).

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr