DuList IN

USKORO KONCERT U ‘CIK ZORE’ Tko će prekrasnoj Ani Rucner činiti društvo na Srđu?

USKORO KONCERT U 'CIK ZORE' Tko će prekrasnoj Ani Rucner činiti društvo na Srđu?

I ove godine, na Srđu i na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe Ana Rucner pozdravit će najljepše godišnje doba u najljepšem gradu na svijetu.

Prije dubrovačkog koncerta, Ana je u Zagrebu ugostila mladog britanskog pijanista, Olivera Poola, s kojim će ovih dana snimati novu skladbu, a uskoro i novi spot, a osim značajnog ‘zagrebačkog’, čeka je i ‘dubrovački’, poznati projekt ‘Ana u Gradu’.

S obzirom da je ‘Pozdrav ljetu’ krenuo drugu godinu festivala Ana u Gradu, taj koncert ove godine obilježava svoj mali jubilej. ‘Pozdrav ljetu’ se već tradicionalno održava na u zoru veličanstvenom Srđu, u amfiteatru Excelsa nekretnina, uz prisutnost mnoštva turista, Dubrovčana i medija.

Ove godine Ana će dočekati izlazak sunca svirajući s Oliverom Pooleom, za kojeg BBC izjavljuje da je ‘mladi Rubinstein’. Oliver je u Londonu, odakle i dolazi, svirao za mnoge poznate osobe, njegov je talent prepoznao i David Beckham i angažirao ga na svojoj promociji, a nedavno se družio i sa Stingom u Gruziji.

Dodajmo i to kako će naša violončelistica gostovati i na spektakularnom koncertu svjetski poznatog tenora, Jose Carrerasa u pulskoj Areni 23. srpnja, što će joj biti velika čast i jedinstvena prilika, budući da je ovo zadnja Carrerasova svjetska turneja.

U pripremi je vrlo atraktivan program, a ulaz na koncert je besplatan. Organiziran je i prijevoz na Srđ, a u nastavku navodimo i satnicu:

Polasci za Srđ
04:00 autobusni kolodvor
04:05 Grawe centar
04:10 Villa Čingrija – Boninovo
04:15 Pile
04:20 Ilijina glavica (poviše raskrižja)

Povratak sa Srđa
06:30 sa zaustavljanjima
Ilijina glavica – Pile – Dom zdravlja – Tommy hipermarket – Autobusni kolodvor

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist