DuList IN

URADI SAM(A) Sedam fantastičnih koraka za uređenje banje!

URADI SAM(A) Sedam fantastičnih koraka za uređenje banje!

Imati organiziranu i urednu banju je jednostavno kada živite sami. No, kada dijelimo kupaonicu s članovima obitelji, cimerima ili partnerom, tu može nastati problem.

Svatko od nas ima svoje omiljene stvarčice koje drži u kupaonici – svi imamo najdraži šampon za kosu, gel za tuširanje, dezodorans, mirisne svijeće i slično i svatko od nas želi da mu se te stvarčice nađu pri ruci kada su mu potrebne.

Još veći problem je kada imamo mali prostor. Kuda sa svim tim stvarima? Ručnici, sušilo za kosu, šamponi i ostale higijenske potrepštine zauzimaju puno mjesta. U nastavku Vam donosimo nekoliko korisnih savjeta koji će kaos u kupaonici držati pod kontrolom.

1. Ručnici
Ručnika u kupaonici nikad dosta. Veliki i mali, jedni za lice, drugi za tijelo. Jedni njeni, drugi njegovi, treći njihovi. Teško ih je složiti da zauzimaju malo mjesta. Posebno ako želimo da izgledaju lijepo, te da posluže možda i kao dekoracija kupaonice.

2. Toaletni papir
Svaki toalet treba i toaletni papir, normalno. Često je on skriven, ili neprikladno odložen. Zauzima prostor i na taj način nije nimalo dekorativan. To se vrlo lako može promijeniti. Evo par kreativnih ideja kojima toaletni papir postaje dekorativni detalj Vašeg toaleta.

3. Ogledalo kao polica
Nabavite ogledalo za svoju kupaonicu. Veliko ogledalo koje je ujedno i ormarić za sve stvari koje želite maknuti od očiju drugih, ili smetaju na drugim mjestima.

4. Četkice za zube
Svatko u obitelji ima svoju četkicu za zube i za nju se brine na svoj način. Omogućite to svojoj obitelji na jednostavan i kreativan način.

5. Police – dekorativno i korisno
Koristite svoje zidove. Na njih postavite police koje će čuvati sve ono što u kupaonici trebate. Police koje postavljate moraju biti i dekorativne. Poigrajte se malo bojama, možete i sami napraviti svoju policu.

6. Male stvari
Napravite sami rješenje za čuvanje malih stvari. Uz malo mašte možete stvoriti prekrasne komade, a kao repromaterijal vam mogu poslužiti razne staklenke, pa čak i graste za cvijeće.

7. Šamponi, gelovi za tuširanje i ostale mazalice
Svatko ima svoje omiljene. I svatko ima svoje omiljeno mjesto za držanje ovih proizvoda. Bitno je samo da je uredno i pregledno. I po mogućnosti dekorativno.

Uostalom, na ovom linku pogledajte kako bi to moglo izgledati…

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgleda konavoski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist