Natrag
18.1.2018 12:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Upozorenje: Lažni poziv za Lungo mare Orašac

30.1.2012 @ 20:27 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Nakon brojni lažnih e-mailova o navodnim nasljednicima velikog bogatstva, raznih lutrija, pa i onog nedavnog o povratu poreza, u Orašcu se na oglasnom mjestu pojavio lažni poziv.

I to O javnom uvidu u projekt Šetalište – Lungomare Dubrovački Vrtovi sunca – kupalište pod Orašce. Upozorenje o objavljenom lažnom pozivu izdao je i Grad Dubrovnik na svom webu.

– Grad Dubrovnik obavještava javnost kako je na publicitetu ispred Mjesnog odbora Orašac i na nekoliko mjesta u Orašcu tijekom proteklog vikenda postavljen lažni poziv mještanima Orašca na javni uvid projekta „Šetalište – Lungomare Dubrovački Vrtovi Sunca – Kupalište pod Orašcem“.

Pozivi su uklonjeni s publiciteta, a nadležnim institucijama će se prepustiti daljnje postupanje. Grad Dubrovnik ne sudjeluje u navedenom projektu na bilo koji način niti posjeduje saznanja da takav projekt uopće postoji – navodi u priopćenju Grad Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao – novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem…


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana