Aktualno

UPLAĆENO 9 TISUĆA KUNA ‘Marina utakmica je puno važnija od naše’

UPLAĆENO 9 TISUĆA KUNA 'Marina utakmica je puno važnija od naše'

VK Jug Croatia osiguranje uplatio je 9 tisuća kuna donacije za pomoć u liječenju naše sugrađanke Mare Maltarić.

Jug se zahvaljuje svim navijačima koji su kupnjom ulaznice za četvrtu finalnu utakmicu doigravanja za prvaka Hrvatske omogućili ovu donaciju koja će pokriti jednomjesečni trošak smještaja u domu.

– Igrači su već rekli kako pobjeda Juga u Gružu protiv Primorja bez podrške naših navijača ne bi bila moguća. No, još je važnije da svi zajedno pomognemo Mari, jer njezina je utakmica puno važnija od naše i njezina bi nam pobjeda značila više od bilo koje druge. Stoga, pozivamo sve dobre ljude da se priključe akciji. Svaka pomoć je dobrodošla – istaknuo je direktor Juga CO Ognjen Kržić.

Podsjetimo, Mari Maltarić (28) je u listopadu prošle godine dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu. Prošla je tešku operaciju pri kojoj je dio tumora uklonjen. Potom su joj bile potrebne i višestruke terapije kemoterapijom i zračenjem kako bi se uklonio ostatak tumora koji zbog položaja nije bio operabilan. Međutim, terapije nažalost dosad nisu dale željene rezultate te se tumor opet proširio. Zadnje vijesti su da tumor stagnira i nije se širio od kontrole iz veljače.

Mare je fizički slaba pa joj je potrebna cjelodnevna zdravstvena skrb i njega zbog čega je po preporuci liječnika smještena u dom za starije i nemoćne. Budući samo troškovi smještaja u domu mjesečno iznose 9 000 kn, a potrebni su joj i brojni lijekovi kao i prirodni preparati, ovim putem mole se svi koji su u mogućnosti da pomognu Mare novčano ili porukom podrške.

Uplatu možete izvršiti na račune Marine majke Pave Gleđ, Dubrovnik, Pod Minčetom 5, tekući račun IBAN HR5324070003262271477 ili na žiro račun IBAN HR4824070003104822428, otvoreni kod OTP Banke.

Izvor: www.jug.hr

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist