DuList IN

Umrla diva Whitney Houston

Umrla diva Whitney Houston

Pjevačica i glumica Whitney Houston umrla je u 48. godini, izjavio je obiteljski glasnogovornik, a izjavu prenose svjetski i domaći mediji.

Uzrok smrti  znat će se nakon obdukcije, no nema tragova nasilne smrti. Pjevačica je pronađena mrtva u hotelu na Beverly Hillsu.

Whitney Houston, inspirirana soul pjevačima iz svoje obitelji iz New Jerseya, majkom Cissy Houston i rođakinjama Dionne Warwick i Dee Dee Warwick, te i kumom Arethom Franklin, postala je jedna od najslavnijih pjevačica svih vremena. Tijekom karijere, osvojila je nagrade Emmy, Grammy i Billboard Music Awards. Bila je poznata kao "Glas" ("The Voice") zbog "moćnog pop-gospel vokala". Časopis Rolling Stone ju je svrstao na listu "100 najvećih pjevača svih vremena".

Popularnost joj je narasla je tijekom 1980-ih i 1990-ih kada je nizala hitove poput I will always love you, koji je inače snimljen za film  Tjelohranitelj u kojem je pjevačica igrala glavnu ulogu uz Kevina Costnera. Album je 1994. osvojio Grammy. Glumila je u još nekoliko filmova.

Whitney Houston dugi se niz godina borila s ovisnošću o drogama i alkoholu, no nema potvrde da je njena ovisnost povezana sa smrću.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović