DuList IN

Ultra i dogodine u Splitu

Ultra i dogodine u Splitu

Na sastanku u Miamiju s vlasnicima licence ULTRA festivala potvrđeno je da će se u skladu s petogodišnjim ugovorom između vlasnika i hrvatskih partnera ULTRA Europe 2017. održati u Splitu.

Kako prenosi Poslovni.hr, potvrđeno je da će se peto, jubilarno izdanje ULTRA Europe festivala održati u Splitu na stadionu Poljud od 14. do 16. srpnja 2017. Festival u Splitu jedini je ULTRA festival koji nosi dodatni naziv Europe’s Premier Destination Music Festival jer, uz vrhunsku glazbu, stavlja naglasak na Split, Dalmaciju i ljepote hrvatske obale. Split će u zadnjoj godini trajanja petogodišnjeg ugovora još jednom ugostiti više od 150.000 posjetitelja, a bogat glazbeni program pod nazivom Croatia Music Week trajat će od četvrtka, 13. srpnja do srijede, 19. srpnja u Splitu te na Braču, Hvaru i Visu.

Na sastanku u Miamiju s vlasnicima licence ULTRA festivala potvrđeno je da će se u skladu s petogodišnjim ugovorom između vlasnika i hrvatskih partnera ULTRA Europe 2017. održati u Splitu. Split je domaćin ULTRA Europe festivala od prvog izdanja koje je održano 2013. godine, a zadovoljstvo principala lokacijom, ponudom, sadržajima i ljepotama Hrvatske potvrđeno je potvrdom lokacije održavanja festivala i za peto izdanje u posljednjoj godini trajanja ugovora. Nikola Bušljeta, direktor ULTRA Europe festivala, komentirao je: „Jako smo zadovoljni što je Split i ove godine dobio najviše moguće ocjene vlasnika licence pa će i petu godinu u nizu ugostiti više od 150.000 posjetitelja festivala. ULTRA Europe tijekom godina je postao drugi najposjećeniji ULTRA festival nakon onog u Miamiju, a to smo postigli svakako i zahvaljujući fantastičnoj lokaciji festivala. Ove godine posjetitelji su u Split stigli iz 143 zemlje, a iduće godine ćemo se posebno potruditi da petu završnu godinu festivala u Hrvatskoj obilježimo još bogatijim programom te da u Split i na dalmatinske otoke dovedemo još više posjetitelja.“

Svi koji planiraju doći na peti ULTRA Europe festival već danas se mogu pred-registrirati kako bi mogli kupiti karte po „Early Bird“ cijenama. Više detalja o programu i lokacijama festivala moći će se pronaći na web stranici te na Facebook stranici festivala.

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist