Natrag
22.8.2017 10:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

ULTIMATUM MOSTA „Tražimo od HDZ-a i SDP-a očitovanje na reforme. Do ponedjeljka!“

27.11.2015 @ 21:58 Dulist Hrvatska

Podijelite:

Iz Mosta nezavisnih lista izvijestili su kako, nakon održanih pregovora s HDZ-om i SDP-om, ‘na kojima su prezentirane jasne smjernice za nužne reforme’, od te dvije stranke očekuju službeno pisano očitovanje na iznesene prijedloge.

– Dostavljeni su pisani prijedlozi u tabličnom obliku po stavkama. Za svaku stavku očekuje se odgovor – da ili ne, s obrazloženjem ili drugim prijedlogom. Krajnji rok za službeno očitovanje jest ponedjeljak, 30. studenoga. U razdoblju pregovora, Most nezavisnih lista sastao se s nizom stručnjaka kako bi pripremio kvalitetan prijedlog reformi. Unatoč neviđenom pritisku i neprestanom propitivanju kredibiliteta, Most je održao obećanje dano svojim biračima te i dalje inzistira na promjenama koje su nužne za oporavak Hrvatske – ističu iz MOST-a.

– Potpuno smo svjesni težine procesa koji smo pokrenuli, a koji propituje dugogodišnju praksu vladanja koja nije bila usmjerena boljitku Hrvatske već partikularnim interesima. Mi smo obavili svoj dio posla, prezentirali smo program i reforme i sada je potez na HDZ-u i SDP-u. Od njih čekamo službeno pisano očitovanje. Nakon što dobijemo povratnu informaciju od SDP-a i HDZ-a, slijede koraci o kojima ćemo obavijestiti javnost – izjavio je čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana