Zanimljivosti

Ulaznice za “Anu u Gradu” u prodaji od četvrtka

Ulaznice za "Anu u Gradu" u prodaji od četvrtka

Ulaznice za koncerte drugog Festivala 'Ana u Gradu' bit će u prodaji od četvrtka, 14. lipnja. Festival „Ana u Gradu“ ove godine će se održati od 21. do 24. lipnja i donosi 4 koncerta.

Prigodno ga otvara koncert pod nazivom Pozdrav ljetu uz izlazak sunca na Srđu, koji će započeti sa samim svitanjem u 5.00 sati ujutro. Ljeto će pozdraviti Ana Rucner na violončelu i vrsna hrvatska harfistica Marija Mlinar. Koncert koji otvara ovogodišnji Festival poklon je građanima i posjetiteljima Dubrovnika, te je ulaz besplatan.

Slijede dva koncerta klasične glazbe u Kneževom dvoru, 22. lipnja kada je na rasporedu

Večer ljubavne poezije gdje će uz Anu Rucner nastupiti u ulozi naratora ugledni hrvatski
glumci Milka Podrug Kokotović, Anja Šovagović Despot, Boris Miholjević, uz potporu plesnog para Gorana Šimonjia i Tene Žepec. Dan kasnije, 23. lipnja održava se koncert pod nazivom „U ritmu tanga“, u izvedbi Ane Rucner, gudačkog kvarteta Rucner, te bračnog para Soave.

Sve završava koncertom na Babinom kuku, u prostoru bivšeg disco cluba Divinae Follie, izvedbom klasike, rocka i cross over skladbi gdje će Ana Rucner nastupiti uz mnoštvo gostiju. Koncertu će prisustvovati studenti glazbene akademije u Zagrebu na čelu sa gudačkim kvartetom Rucner, Mario Rucner na violi, FA Linđo, klapa Subrenum, Srebrna krila, a sve pod dirigentskom palicom Thomasa Buritcha. Završni koncert festivala je također poklon građanima i posjetiteljima Dubrovnika te će ulaz biti slobodan.
 
Ulaznice za koncerte po cijenama od 80,00, 150,00 kn te 40,00 kn za stajanje mogu se kupiti putem internet sustava www.ulaznice.hr, u Tisak Media Centru na Pilama te u agenciji Dubrovnik PartneR.

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist