DuList IN

ULAZNICE U PRODAJI Ne propustite Jazz Cabaret ‘LILIBELLE’!

ULAZNICE U PRODAJI Ne propustite Jazz Cabaret 'LILIBELLE'!

Još nas dijeli svega tjedan dana od koncerta Ines Tričković Exclusive Jazz Cabaret “Lilibelle” koji će se održati na Lokrumu, u srijedu 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Ulaznice su u prodaji od danas, srijede, 23. kolovoza u Luži (prodajno mjesto Rezervata Lokrum) svakim radnim danom od 09-13 sati, te u Lugarevoj kući na Lokrumu, a rezervacije su moguće na 098873122. Cijena ulaznice je 120,00 kn a dostupan je i mali broj VIP karata po cijeni od 240,00 kn.

Ines već danima marljivo vježba s Gadjo Manouche sastavom s kojim je već prije surađivala. Vrsni su to glazbenici koji se zvukom, stilom i pojavom savršeno uklapaju u priču koja se događa krajem 40-tih godina prošlog stoljeća.

Za cabaret “Lilibelle” Ines je sama napisala scenarij – ljubavna je to priča o pjevačici Lilibelle koja se u Parizu ludo zaljubi u američkog vojnika Johnnya, no međutim Johnny jedan dan samo nestane. Zaljubljena Lilibelle spakira svoj kofer i kreće u pustolovinu svijetom tražeći svog ljubljenog Johnnya po metropolama svijeta od Pariza, Berlina, Buenos Airesa, St. Loiusa, New Yorka i Shanghaia, pritom izvodeći glazbene klasike na engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i kineskom jeziku.

Ova nagrađivana jazz pjevačica je lani održala koncert na Lokrumu gdje se publici predstavila s programom koji je izvela u Carnegie Hallu, a koncert je bio u potpunosti rasprodan.

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist

Dubrovački zet najavio predstavu o kraljici estrade – Seve nacionale

Dulist